A Rough Draft: despre ce este vorba în acest film?

Dupa Night Watch in 2004 si Day Watch in 2005, ambele filme realizate de Timour Bekmambetov, un alt roman apartinand lui Serguei Loukianenko ne ofera o productie rusa de exceptie: A Rough Draft. Un film science fiction care incearca, cu propriile sale mijloace, sa ne deschida ochii in legatura cu anumite probleme din viata moderna.
Povestea filmului

A Rough Draft este un film din categoria science fiction, de origine rusa, realizat de Sergei Mokritsky. Filmul spune povestea lui Krill, un creator de jocuri care descopera de la o zi la alta ca existenta sa a fost pur si simplu stearsa. Nimeni nu il mai recunoaste. O femeie pe nume Renata locuieste acum in apartamentul sau. In realitate, Renata este o femeie care lucreaza pentru o organizatie care l-a desemnat pe Krill drept gardian al lumii. Este cel care trebuie sa deschida portile oferind acces la lumi paralele, printre care legendara Arkan in care se afla cheia misterului. Insa, dupa ce logodnica sa este amenintata cu moartea de tortionarii din Arkan, Krill decide sa se revolte pentru a o salva si pentru a-si obtine libertatea, regasindu-si identitatea.

Nu doar la Hollywood se produc filme science fiction, ci si in Rusia. In 2004 aveam deja Night Watch. A Rough Draft ne duce cu gandul la filme de genul Divergente. Aici, lumea viitorului este complet asumata. Krill este nevoit sa infrunte o multime de dusmani, oameni dar in egala masura si masinarii precum papusi rusesti imense capabile sa se transforme in masini mortale. Inca din trailer se simte dorinta de a oferi ceva creativ in scenele de actiune.

Filmul scoate in evidenta relatiile dintre oameni. In film, Krill va intelege in cele din urma ca lumea sa este un fel de experiment pentru a evita ca bolile si razboaiele sa se prduca in alta parte.

Lasă un răspuns