Black Space pe Netflix – ne uităm sau nu la acest serial?

Serialul franco- israelian a aparut de ceva vreme pe Netflix si se bucura deja de un real succes. Merita sau nu merita sa te uiti la acest serial? Vei afla in cele ce urmeaza.

Asteptand sa descoperi sezonul cu numarul 4 de la Elite, Netflix iti propune un alt serial de suspans care a fost filmat intr-un liceu. Black Space este serialul care urmareste interventia lui Rami Davidi, un politist rebel cu metode deloc ortodoxe care ajunge la o scena a crimei foarte violenta care are loc intr-un liceu israelian.

In plina ceremonie a cantecelor, elevii sunt atacati de catre niste oameni care poarta o masca de unicorn. Atacul are 4 victime, dar si o multime de liceeni bulversati de acest atac criminal foarte violent.

Specialistii care ajung la locul atacului nu isi pot da seama pe unde ar fi putut sa fuga atacatorii. Se gasesc 3 muncitori pe acoperis, dar Rami Davidi nu crede deloc in vinovatia lor.

In timpul cercetatorilor isi da seama astfel ca atacatorii fac parte din institutie. Deloc usor deoarece are in fata sa numai putin de 421 de persoane. In paralel, Rami afla ca liceeni folosesc o retea numita Black Space care le permite sa comunice fara sa lase vre urma.

Black Space este comparat cu Elite deoarece actiunea sa are loc intr-un liceu. Si la fel ca in celebrul deja show spaniol, suspectii sunt mult mai aproape de noi decat am putea sa credem… in cele 8 episoade ale sale vom afla cine sunt atacatorii ascunsi in spatele mastilor si mai ales, care le sunt intentiile.

Black Space va explora si trecutul lui Rami Davidi un anchetator care actioneaza conform propriilor sale metode, care a frecventat si el acelasi liceu.

Este un serial bun care nu te va dezamagi daca iti place suspansul. Si va fi foarte interesant sa descoperi indicii de-a lungul episoadelor.

Lasă un răspuns