Nu trebuie să mai te plângi, deloc

Acum nu foarte mult timp am renunțat să mă mai plâng de lucrurile rele care mi se întâmplă sau care am eu impresia că mi se întâmplă fiindcă am reușit să ajung la înțelegerea că, noi oamenii, avem o anumită energie în noi care trebuie folosită în scopuri productive iar dacă o investim în a ne plânge soarta nu vom îmbunătăți deloc situația ci doar o vom consuma iar lucrurile vor merge tot mai prost în continuare.

De câte ori pe zi nu vă plângeți că nu aveți bani, că politicienii fură, că sunteți stresați, că salariile sunt mici, că vreți o casă mai mare și mai știu eu ce alte astfel de necazuri? Cel mai probabil de foarte multe ori. Făcând asta vă luați încetul cu încetul adio energiei pozitive de care într-adevăr aveți nevoie și veți fii invadați de ură, tristețe, nepăsare, neglijență și alte stări dăunătoare vibe-ului nostru.

Vă propun un experiment destul de interesant și benefic cu care am început și eu una dintre cele mai mari transformări la nivel spiritual, dacă pot spune așa, din viața mea de până acum. Încercați să eliminați din viața voastră toate sentimentele neplăcute, încetați să vă mai plângeți și înlocuiți asta cu iubire și fericire. Rezultatele vor începe să se vadă imediat, nu veți mai avea impresia că tot ce vi se întâmplă e cu scopul de a vă afecta iar fericirea va deveni meniul principal al zilei. Și nu vorbesc despre droguri. 🙂

Nu vă oblig, că nici n-am cum, în vreun fel să faceți ceea ce spun ci doar recomand, dau doar un simplu sfat. Ideea e să nu credeți nimic, să puneți totul la îndoială și doar după ce experimentați ceva să vă puteți exprima cu încredere părerea despre lucrul respectiv. Dacă ajungeți la concluzia că poate să fie benefic atunci puneți ceea ce am spus în practică iar dacă funcționează puteți practica asta în continuare.

Lasă un răspuns