Păreri despre Serioux Gaming V2

De Black Friday-ul din 2014 am hotărât că e timpul pentru un calculator nou deoarece fostul pc începuse deja să fie foarte depășit de situație așa că mi-am achiziționat un sistem Serioux Gaming V2 de care după câteva luni de utilizare sunt mai mult decât mulțumit deoarece se mișcă perfect chiar și în jocurile foarte pretențioase.

În cazul în care nu ați aflat încă ce specificații are acest calculator, ei bine dispune de 8GB ram, Hard-Disk 1TB, procesor AMD FX 6350 Hexa Core 3.9GHz și placă video AMD R9 270 2GB care face față cu brio cerințelor destul de mari ale jocurilor de ultima generație.Acest computer vine cu o carcasă Game Daemon 6004 Mid Tower care pe lângă designul foarte prietenos, cu aspect futurist și ledurile roșii din interior beneficiază și de câteva vent-uri care asigură o bună răcire a sistemului.

Această carcasă spre deosebire de modelele mai vechi de la Game Daemon are și butoane specifice pentru oprirea sau pornirea ventilatoarelor cât și un mod foarte interesant de a accesă CD Rom-ul.

Trecând acum la randamentul pe care îl dă acest computer în rularea jocurilor cu o grafică dusă la extrem pot spune că se mai descurcă excelent și în randarea videoclipurilor și crearea compozițiilor grafice în programele de animații.

Per total Serioux Gaming V2 este un sistem cu o configurație medie care la acest preț pot spune că se numără printre cele mai bune alegeri în materie de tehnologie pe care le-am făcut.

Pentru cei ce nu sunt extrem de pretențioși la capitolul jocuri, la rularea celor mai bune programe grafice pe care le folosesc profesioniștii și la randarea unui număr mare de videoclipuri mai ales dacă acestea sunt în format full HD atunci acest calculator poate fi alegerea perfectă care cel puțin în următorii 3 ani nu va avea nevoie de nici o îmbunătățire și va putea fi folosit foarte bine chiar și în jocurile care vor atinge apogeul la acea perioadă.

Lasă un răspuns