Răsfață-te cu o vacanță ieftină de unul singur – cele mai râvnite destinații de către celibatari

Vacanta poate fi placuta petrecuta in doi, alaturi de familie, de prieteni, de copii sau, de ce nu, de unul singur. Nu toata lumea are placerea sa calatoreasca insotit de mai multi oameni si cu siguranta nu oricine are oportunitatea de a avea o familie numeroasa alaturi.

Cert este ca vacanta pe cont propriu poate fi o reala placere pentru femeile dar si pentru barbatii care decid sa calatoreasca singuri/ singure.

Inainte de a pleca intr-o astfel de excursie, fiecare persoana trebuie sa isi planifice din timp calatoria. In primul rand, trebuie sa isi stabileasca locul de cazare, modalitatea de transport, bugetul pe care il aloca vacantei.

O destinatie aproape de Romania sau chiar din interiorul tarii este varianta ideala. Pentru turistii care nu pun accent pe distanta parcursa pentru a ajunge la destinatie, insa pun accent pe siguranta, solutia este sa se informeze cat mai bined espre toate posibilitatile pe care le au.

Atunci cand isi fac rezervarea la hotel, turistii singuri se confrunta cu dificultatea alegerii camerei – single sau dubla. O camera single le este suficienta insa, cum hotelurile au mai multe apartamente si camere duble disponibile decat camere single, ideal este sa isi faca din timp rezervarea si planificarea calatoriei.

O camera single costa mult mai putin si este la fel de confortabila. Pentru calatorii pe cont propriu care aleg sa nu isi ia partenerul in calatorie, planificarea timpului pe care il au la dispozitie la destinatie este esential.

O calatorie de unul singur nu este numai o oportunitate extraordinara de distractie ci si de socializare. Un alt mod de a se bucura de concediu cei singuri este sa manance la restaurante unde preparatele sa fie pe gustul lor, portiile sa fie suficiente pentru o singura persoana iar preturile sa fie accesibile.

Cu alte cuvinte, a calatori in tara sau peste hotare de unul singur nu mai reprezinta un pericol sau un motiv de rusine.

Lasă un răspuns