Stranger Things sezonul 4 ar putea să fie cel mai bun sezon dintr-un motiv suprinzător

Nu ne asteptam sa gasim o consecinta pozitiva a acestei situatii actuale, dar producatorul sezonului cu numarul 4 de la Stranger Things se pare ca are una.

Sezonul cu numarul 4 de la serialul Stranger Things este la ora actuala in filmare si se obtin in mod regulat indicii noi cu privire la noile episoade gratie numeroaselor poze de pe platourile de filmare.

La fel ca numeroase alte seriale, serialul fantastic de pe Netflix, extrem de popular, a trebuit sa isi amane productia atunci cand toata lumea a intrat in izolare. Dar aventurile din micul oras Hawkins au fost reulate de curand. Daca fanii au pareri impartite atunci cand trebuie sa determine care este cel mai bun sezon din cele 3 de pana acum, s-ar putea ca noile episoade din sezonul cu numarul 3 sa dea toate lucrurile peste cap.

Producatorul de la « Stranger Things » a declarat ca aceste noi episoade ar putea sa fie cele mai bune, « gratie » coronavirusului. Acesta si explica aceasta afirmatie. Pandemia de coronavirus a intarziat destul de mult lucrurile. Dar intarzierile acestea au avut un efect destul de pozitiv in ceea ce priveste filmarile si productia, deoarece au permis fratilor Duffer, pentru prima data de la inceputul serialului sa termine toate scenariile inainte de inceputul filmarilor.

Acest lucru a permis de asemenea si rescrierea sau refacerea lor pe masura ce lucrurile au evoluat, un lucru ce nu era posibil inainte. Acest lucru nu s-a mai intamplat pana acum deci noile episoade vor fi mai mult ca sigur unele exceptionale. Cu siguranta ca sunt cele mai bune de pana acum. Deci cu siguranta ca abia asteptam noile episoade ale sezonului 4 pentru a descoperi noi personaje si o noua actiune.

Un comentariu la „Stranger Things sezonul 4 ar putea să fie cel mai bun sezon dintr-un motiv suprinzător

Lasă un răspuns