The 100: Clarke și Bellamy vor rămâne împreună?

In curand serialul The 100 va ajunge la sfarsit. Urmeaza sa fie difuzat ultimul episod al sezonului 7, marti, 24 noiembrie. Ocazia perfecta pentru a reveni asupra celui mai iconic duo din serial. Atentie, acest articol este plin de spoilere.

Clarke si Bellamy, Bellamy si Clarke, Bellarke…inca de la primul episod al serialului The 100, acest duo s-a cautat, s-a ascuns, uneori s-a regasit, insa a continuat sa fascineze. Asta pana in sezonul 7, ultimul de altfel, care va aduce o concluzie asupra istoriei epice a acestor adolescenti trimisi pe Pamant pentru a vedea daca este din nou locuibil. Ultimele doua episoade au fost difuzate pe data de 24 noiembrie si in sfarsit putem raspunde la intrebarea care a stat multe vreme pe buzele tuturor: Clarke si Bellamy vor ramane impreuna? Daca inca nu ai vazut sezonul 7 al serialului The 100, te avertizam ca urmeaza spoilere.

La inceput, Clarke si Bellamy se detestau in mod cordial insa au ajuns sa se inteleaga si sa se apropie incepand cu sezonul 2. Cei doi au avut parte de numeroase aventuri impreuna. Ramas pe Pamant, descoperim ca Clarke ii trimite zilnic un mesaj de adio lui Bellamy, timp de sase ani. Raman pentru moment prieteni foarte buni.

In ciuda acestui lucru, fanii au sperat ca ii vor vedea totusi impreuna la finalul serialului. Insa, in ultimul sezon relatia lor s-a transformat intr-o tragedie greaca. Absent din acest final, Bellamy a fost ucis de Clarke in episodul 13, intr-o scena care ar putea sa ne duca cu gandul la cea in care Jon Snow o ucide pe Daenerys in Game of Thrones. Clarke il ucide pe Bellamy deoarece deoarece a gasit carnetele de vis ale lui Madi si vrea sa le dea lui Bill Cadogan, leaderul sectei Second Dawn. Moartea lui Bellamy cu siguranta ii va dezamagi pe fanii serialului.

Lasă un răspuns