The Talisman, un nou serial inspirat de Stephen King

O veste buna! Netflix va adapta in curand o carte a lui Stephen King si a lui Peter Strau. Numele sau? The Talisman. Si Steven Spielberg (Jurassic Park, Indiana Jones) si fratii Duffer (Stranger Things) sunt cei care vor produce aceasta adaptare care va fi cu siguranta un serial reusit.

It (se pare ca partea a treia va aparea in curand), Shining, Carrie, Simetierre… cu siguranta ca stii macar o adaptare a cartilor lui Stephen King, un maestru al genului horror. Ei bine, de data aceasta, este vorba despre o carte semnata Stephen King si Peter Straub, The Talisman.

Povestea urmareste un tanar de 12 ani, Jack Sawyer care traieste in Statele Unite. Mama sa este bolnava si pe moarte din cauza cancerului. Pentru a o salva, incearca sa gaseasca un talisman magic, ascuns intr-o lume paralela. Se va confrunta astfel cu o versiune feerica, dar periculoasa a lumii…..

Aventura sa va trece prin doua realitati- cea a Americii pe care o cunoastem si stim ca este periculoasa si cea a lumii paralelelel The Territories, o lume feerica. Si pana la urma talismanul nu numai ca o poate salva pe mama sa, ci poate salva si lumea.

Cel caruia ii datoram filmele de succes precum Indiana Jones E.T. sau Jurassic Park a primit drepturile asupra cartii… in 1982, cu 2 ani inainte ca si cartea sa apara. Deci de aproape 40 de ani incearca sa o adapteze pentru micul sau marele ecran.

Si pana la urma, se pare ca Netflix o va adapta sub forma unui serial. In ceea ce priveste productia, Steven Spielberg se va baza si pe fratii Duffer, cei care au creat celebrul serial fenomen Stranger Things. In ceea ce il priveste pe Curtis Gwinn, scenaristul de la Stranger Things, The Walking Dead sau The Leftovers, acesta va fi scenaristul si show runnerul.

Lasă un răspuns